![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Uzatsam ellerimi... konusu , uzatsam ellerimi tutarmisin avuclarinda dinlermisin beni gecenin bir vaktinde birakmadan ortak olabilrmisin acilarima seve bilirmisin korkmadan herseye ragmen aglarmisin benim gibi cogu zaman yüreginde özlemlerin acisini duyarmisin solan cicekler gibi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
PRENSES
|
![]() uzatsam ellerimi tutarmisin avuclarinda dinlermisin beni gecenin bir vaktinde birakmadan ortak olabilrmisin acilarima seve bilirmisin korkmadan herseye ragmen aglarmisin benim gibi cogu zaman yüreginde özlemlerin acisini duyarmisin solan cicekler gibi gözlerin dalar mi cok uzaklara bir bekleyenim varmis gibi her sey anlamini yitirmisken özgürlügün kafesini
acarmisin benim icin avuclarinda getirebilirmisin mutlulugu bana susma artik söyle... ortak olabilirmisin yalnizligima ..
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
avuclarinda getirebilirmisin
mutlulugu bana susma artik söyle... ortak olabilirmisin yalnizligima ..
|
|
wankoo İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
|
herseye ragmen
aglarmisin benim gibi cogu zaman yüreginde özlemlerin acisini duyarmisin solan cicekler gibi yüreene sağık
|
|
FaCToR.eXh İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (08-27-2008), NaZaR (08-28-2008) |
|
|
#4 | ||
|
PRENSES
|
uzatsam ellerimi
tutarmisin avuclarinda dinlermisin beni gecenin bir vaktinde birakmadan ortak olabilrmisin acilarima seve bilirmisin korkmadan cok guseldi
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ellerimi, uzatsam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|