![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Yüreğinden Uzakta konusu , Yüreğinden Uzakta Kokun rüzgara dolar eser de Sarar sensizlik her nefeste Bilirim gün gelir yaşanır seninle Bu kadar severken bitemezki böyle Bilirim gün gelir yaşanır seninle Bu kadar severken biz ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Yüreğinden Uzakta Kokun rüzgara dolar eser de Sarar sensizlik her nefeste Bilirim gün gelir yaşanır seninle Bu kadar severken bitemezki böyle Bilirim gün gelir yaşanır seninle Bu kadar severken biz yenilmeyiz Hiç kimseye hiçbir şeye Olmuyor birtanem olmuyor Yüreğinden uzaklarda çaresiz Sen canımın parçası alnımın yazısı Yoksun nasıl yaşarım ben sensiz
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
PRENSES
|
Olmuyor birtanem olmuyor
Yüreğinden uzaklarda çaresiz Sen canımın parçası alnımın yazısı Yoksun nasıl yaşarım ben sensiz
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-26-2008) |
|
|
#3 | ||
|
PRENSES
|
Kokun rüzgara dolar eser de
Sarar sensizlik her nefeste tesekkurler yuregine saglik...
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Olmuyor birtanem olmuyor Yüreğinden uzaklarda çaresiz Sen canımın parçası alnımın yazısı Yoksun nasıl yaşarım ben sensiz
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| uzakta, yüreğinden |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|