![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde ALDI Götürdü A$KIMI konusu , ALDI Götürdü A$KIMI Ani bir rüzger esti Aldi götürdü askimi Yagmur yagdi Dolu vurdu Sildi süpürdü askimi Gözlerimin feri söndü Göremez oldum askimi Kirildi kanadim kolum Saramaz oldum askimi Baglandi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
PRENSES
|
ALDI Götürdü A$KIMI Ani bir rüzger esti Aldi götürdü askimi Yagmur yagdi Dolu vurdu Sildi süpürdü askimi Gözlerimin feri söndü Göremez oldum askimi Kirildi kanadim kolum Saramaz oldum askimi Baglandi bütün Yollarim Bulamaz oldum askimi Ne dost kaldi ne arkadas Soramaz oldum askimi Bir anda kaybolup gitti Zehirin icime döktü Kullanilmis bir pul gibi Yerlere atti askimi Bülbüller güle kavustu Hasretler bir, bir bulustu Nice mevsim geldi gecti Öldürdü gitti askimi Gurbetciyim kaderim bu
Buda askin bir oyunu Kaybeden yine ben oldum Tebrik ediyorum seni
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
NaZaR (08-25-2008), YORGUN YÜREK (08-25-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bülbüller güle kavustu
Hasretler bir, bir bulustu Nice mevsim geldi gecti Öldürdü gitti askimi ![]()
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (08-25-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| a$kimi, aldi, götürdü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|