![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Adı yok konusu , En önce ve en çok annem sevdi gözlerimi İlk o yapıştı dudaklarıma Babam, Ellerimi daha çok beğendi Aynı kendi elleriydi O ilk minik ellerimi tuttu Hele bir de bir çift ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
En önce ve en çok annem sevdi gözlerimi
İlk o yapıştı dudaklarıma Babam, Ellerimi daha çok beğendi Aynı kendi elleriydi O ilk minik ellerimi tuttu Hele bir de bir çift güzel göz daha katılınca aramıza en mutlu anne benimkiydi Babama sorsan ondan mutlusu yoktu Dört dörtlüktü dört mevsimin dördü de Sınırlar yoktu o zaman, yollar vardı Ağlamak yoktu hiç, gözyaşları vardı Ağaçlarla doluydu her yer Rüzgar o kadar güzel eserdi ki Anlatamam sana Kuş sesleri uyutmuyordu her şeyin bir rengi vardı. Gözlerimi açtığımda... Neden bilmiyorum hiç ses yoktu etrafta Uykuda mı herkes!? Salona geçip balkona doğru yürüdüm Annem perdeyi yıkamayı unutmuş olsa gerek çok soluk, araladım Güneş henüz doğmamış gibi, çok erken kalkmış olmalıyım Başım dönüyor, ellerimdeki bu lekeler de neyin nesi? Balkona çıktım Hava ne kadar da garip bu gün Birileri güzelim ağaçları budamış Kuşlar? Göçtüler mi? Üşüdüm. Tekrar içeri girdim, dudaklarım çatlamış Annemin odasındayım Dağınık yatakta kimse yok! Nerdeler? Kardeşimin kapısını araladım, Şşş...sessiz! Uyuyor... Yüzümü yıkamalıyım Sular yok. Banyodan çıktım TANRIM! Yatak Toplanmış Koşup, Kenarından katlayıp Altına bakıyorum çarşafın Yatağı kim topladı?!? Ayna... Daha yakından bakıyorum Gözlerim, Çürük. Çarşafın kenarına bakıyorum aynadan, Toplu. Gözlerime dönüyorum, Yok. Kardeşime koşuyorum Kapıda kaldım Uyandırmasam mı?! Korkmasın! Girmesem mi? Uyandırmalıyım Kapı kolu Ellerim, Yok. Giriyorum Kardeşim, Yok. Sokaktayım Koşmaya başlıyorum Kimseler yok Yollarda taşlar var Düşüyorum Kalkıp koşuyorum Terketmişler Herkes gitmiş Üst geçit yok olmuş Alt geçit yok Bakkal nerde Arabalar yok Evlerin hiçbiri yok Nefessiz kaldım Oksijen, Yok. Başka bir yoldan Eve dönüyorum Geldiğim yol, Yok. Başka bir ev bulmalıyım Hastayım Ev, Yok. Koşmalıyım Ayaklarım, Yok. Duruyorum Bağırıyorum Titriyorum Soğuk, Yok. Soluklanıyorum Korkuyorum Ağlıyorum... ... Aradan yıllar geçiyor Ve ben Anlıyorum ki mevsimler yok. Anlıyorum ki gündüzler, geceler Anlıyorum ki sesler, gürültüler Yok. Aşklar, sevgiler Özleyişler, hasretler Üzüntüler, sevinçler Yok. Kelimeler, sözler Renkler, şarkılar Sezgiler, algılar Hisler Anlıyorum ki yok. Anlıyorum ki bulutlar Anlıyorum ki kuşlar Anlıyorum ki ağlamak Umutlar, Yok. ... Benim Ve Bütün bunların Var olduğunu Sandığını biliyorum Ben de Öyle sanıyordum sen gidene kadar ... Şiir mi?! Hiç gerek yok.
|
cerpyl İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-25-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adı, yok |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|