![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Yalnızlık anlatıyor ben dinliyorum konusu , Oturmuştum ayrılığın gölgesinde, Sohbet ediyordum yanlızlıkla, Ben anlatıyordum O dinliyor, İnanırmısın diyorum, Aşka, Susuyor... Ben devam ediyorum anlatmaya, İlk kez birini sevdim diyorum Gülüyor bana, Diyor ki; hayatın güzelliği bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
Oturmuştum ayrılığın gölgesinde,
Sohbet ediyordum yanlızlıkla, Ben anlatıyordum O dinliyor, İnanırmısın diyorum, Aşka, Susuyor... Ben devam ediyorum anlatmaya, İlk kez birini sevdim diyorum Gülüyor bana, Diyor ki; hayatın güzelliği bu Ne mutlu sana Söylediğini onaylıyorum Bende hüzün dolu bakışlarla, Sözünü kesiyorum yanlızlığın, Karşılığı yok aşkımın diye Mırıldanıyorum, Bakışları değişiiyor Alaylı bir şekülde,devam ediyor lafına Hayat acımasız diyor, Bir kez düştüysen bu tuzağa Senin gibi biceleri geldi, Nice aşık'lar oturdu buraya Ayrılığın gölgesinde boğuldu hepsi, Karanlık oldular,can çekişti bedenleri, Sonsuzluğa yar oldular, Yanlızlık devam ediyor anlatmaya, O anlatıyor, Ben ise yarimi düşünüyorum hala Titreyen ellerimle, Bir sigara yakıyorum, Sigarayı kendime benzetiyorum, Talihsiz yazgıma, Her nefeste sensizlik, Kendime yanıyorum, Her nefeste, Biraz daha eriyorum Yanlızlık anlatıyor, Ben hiç oluyorum, O anlatıyor,ben ise Hala seni düşünüyorum, Sigaramın bitmesine az kaldı, Sigaramı alıyorum, Yanlızlık susuyor, Gözlerimin içine bakıyor, Düştüysen bir kez bu tuzağa Hayat acımaz diyor, Düştüysen bir kez tuzağa Hayır! Aslında Ben acımam hayata Diyee, feryat ediyorum Bir nefes sensizlik çekiyorum, Biraz daha eriyorum, Ayrılığıma tanık olacak mermiyi, Namluya sürüyorum, Bu sonlar olmasın diye, Gölge birde ışık koyuyorum, Son kez seni seni düşünüyorum, Sigarayı son göz yaşımda Söndürüyorum Ve artık ağlamıyorum, Ölüme,ölümüne gülüyorum Ellerimde titremiyor,tetiğe Basıyorum sensiz gidiyorum, Hayatı kanımla,ayrılığı canımla Boğuyorum,sonsuz oluyorum! Hiç oluyorum ben, Toprağa yar oluyorum... ![]()
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatıyor, ben, dinliyorum, yalnızlık |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|