![]() |
|
|||||||
Deneme, Makale ve Süreli yayınlar.. icinde kendimi arıyorum.. konusu , Seni yaşıyorum derken, qözLerimden düşüyorum damLa damLa…Sevqime dair ne varsa, kayıp qidiyor eLLerimden…SensizLiği soLuyorum şehrimin ıssız sokakLarında… OLmaz ya, Hissedersin diye izLiyorum, sana hayran hayaLLerimi…Birer birer qeçmişe taşınıyor, sende anLamLı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Seni yaşıyorum derken, qözLerimden düşüyorum damLa damLa…Sevqime dair ne varsa, kayıp qidiyor eLLerimden…SensizLiği soLuyorum şehrimin ıssız sokakLarında…
OLmaz ya, Hissedersin diye izLiyorum, sana hayran hayaLLerimi…Birer birer qeçmişe taşınıyor, sende anLamLı mutLuLukLarım… Her türLü kayboLuş bu bendeki… Kendimi arıyorum boşvermişLiğin duvarında AğLıyorum,yaşanıLası duyquLarLa-Ben her şeyden vazqeçiyorum da, Herşey benden vazqeçiyor..! Sımsıkı bağLanıyor, ayakLarım oLduğu yere..Kıpırdamıyor, sapLanıyor vazqeçmişLiqin orta yerine... Bin çığLık, bir sessizLik… Yüzüme küsmüş qözyaşLarım… İçime hapsettiğim keLimeLerim, benden sakLanıyor köşe bucak… Sensin bahane, çığLık misaLi yok oLuşuma… Sitem değiL sözLerim... YaLnızca, Seni özLemeye itirazım… Hiç kimse biLemiyor, anLayamıyor ! Oysa… Ben, Seni sevdiğime değiL ! Seni, bende yaşadığıma ağLıyorum!
|
|
wankoo İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
---Betül--- (08-20-2008), BaLaRıSı (08-21-2008), cerpyl (08-21-2008), dolunayca35 (08-20-2008), ORYoDa (08-20-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Stajer Moderatör
|
yüreğine sağlık çok güzel....
|
|
|
|
#3 | ||
|
PRENSES
|
guzel paylasim tesekkurler..
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Moderatör
|
öldürecek bunun melankolikliği beniii........sonrada forumda zırlamak yassak diyosunuz
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
sen sus zırlama yeter ki ben yazmasam da olur
|
wankoo İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
BaLaRıSı (08-21-2008) |
![]() |
| Bookmarks |