![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Adım Hüzündür Benim... konusu , Adım hüzündü benim yaşamın varolmuşluğunda. Yaşam denen kargaşa içinde yenik düşmemek için tüm çabalar, tüm direnmeler, ve bitmek bilmeyen zamanlar. Yüzlerdeki gülümsemeler, sahtelikler, sabırsızlıklar, anlamsız istekler. Koştukça peşinden erişilmeyen gönüller, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
PRENSES
|
![]() Adım hüzündü benim yaşamın varolmuşluğunda. Yaşam denen kargaşa içinde yenik düşmemek için tüm çabalar, tüm direnmeler, ve bitmek bilmeyen zamanlar. Yüzlerdeki gülümsemeler, sahtelikler, sabırsızlıklar, anlamsız istekler. Koştukça peşinden erişilmeyen gönüller, pertavsız üzerinden görünen ablak suratlar. İstemek gerekir hayatın barışıklığını. Yaşamak gerekir yalnızlığı,hüzünü, gökkuşağının o renkleri altında inançlılığı. Uzanıyorsun hayata doludizgin, Adım hüzündü benim arkadaş. Yokolmuşluğun arasında hiçliklerle pekiştim, varolmuşluğu yakalayamadım. Bulutların arasından yüzünü gösteren güneş gibi yaşamın sirtaki oyunu, bir öyle bir böyle. Ve bir virane yıkılmışlığın içersinde, Yalnızlık oyunları. Varlığını hissedemeden yaşamak, bir gül dikeninin kanattığı gönüllerdeki sevda oyunları arasında yok olmak. Demli bir çayın tadı gibi buruk yaşamın içinde, Sek bir içkinin verdiği sarhoşluk kadar acımasız, bir sevda kadar kalleş, Ve bir dost kadar arkadaş sensizliğin çığlıkları. Adım hüzündü benim yaşamın varolmuşluğunda... alıntı..
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... ![]() © nazo !!! ™
![]() | ||
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (08-20-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
PRENSES
|
Ayrilsam diyorum sevdandan kirginligim
gecer belki.... Yalniz kalmak istiyorum bir kac yil.'Seni seviyorum,cok tatlisin,herseyimsi n'gibi cumleleri duymadan yasamak istiyorum bi sure.Kalbimin sadece Allah icin atmasini istiyorum her daim.Senin sevgini beynimden,yuregimde n atmak istiyorum. Yalnizligi sevmezdim ben.Simdi her firsatta bir koseye cekiyorum kendimi.Senden uzak senin nefesini duymadigim bir kose.Bu nefret degil senden nefret etmiyorum..Bu yalnizca dunyami karartmaya calisan siyah bir toz bulut... Anla beni ne olur!Duygularimi huznumu anlamadin bari kirginligimi anla.Anla ve yalniz birak beni.Beni sensiz,beni sevgisiz birak.Sevmek istemiyorum artikSevdikce kiriliyor parcalaniyorum. BITTIM!!! Deniz durulsun,yagmur yagmasin,simsek cakmasin.Beni korkutan yalnizliga surukleyen hersey yok olsun.Aglamak degil gulmek istiyorum artik,kirilmak degil toparlanmak istiyorum.Sevilmek de istemiyorum sevmek de ..... SEVGI BANA UZAK OLSUN BEN SANA!!! ALIN KALBIMI BENDEN.KALPSIZ YASAYABILIRSEM. ... ALIN SEVGINIZI BENDEN SIZSIZ YASAYABILIRSEM. .. ALIN BUTUN UMUTLARI BENDEN.MAVI AKSAM OLMADAN YASAYABILIRIM BELKI... ALIN BUTUN DUYGULARI YALNIZLIGIM VE KIRGINLIGIMI BANA BIRAKIN....Hadi sende git artik!!!Bak yavas yavas alisiyorum yalnizliga.Hadi gom beni kalbine git.Imkansizligi sevmedin mi zaten sen?Git imkansiz olacak hersey.Donmek yok,sevmek yok.Imkansiz gordun oyle sevdin birak oyle kalsin. BAK MAVILER GITTI SIYAHLAR KALDI BANA. UMUT GITTI HUZUN KALDI VICDANINA. HAYDI GIT...DUR!!! SEVGINI DE AL OYLE GIT. SENI SEVMEK ISTEMIYORUM ARTIK....
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... ![]() © nazo !!! ™
![]() | ||
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (08-20-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adım, benim, hüzündür |
| Seçenekler | |
| Stil | |