![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde SeNSiZLiK uZuN SüReCeK.. konusu , her bir dertten sorumlu tuttum seni. hayatta yediğim her kazığın, hayatta gördüğüm her acının, haksızlığın, darbenin sorumlusu sendin.. yaptığım her hatada seni dem vurdum kadehlerime haykıra haykıra anlattım bana ettiklerini ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
her bir dertten sorumlu tuttum seni.
hayatta yediğim her kazığın, hayatta gördüğüm her acının, haksızlığın, darbenin sorumlusu sendin.. yaptığım her hatada seni dem vurdum kadehlerime haykıra haykıra anlattım bana ettiklerini her hatamı sana yükledim, sorumlu tuttum yaralarıma tuz basan adam diye çığlıklar attım işte o! canımı yakan! vicdansız insan! herkese haykırmak istedim yaşattığın sayısız acıyı tüm dünya duysun istedim çektirdiğin çileyi görsün herkes nasıl acımasız olduğunu istedim ki; tüm dünya duysun acımasızlığını, ve versinler seni bana istedim ki; kavuşayım geri sana.. anladım ki baba, imkansız şeyler istemişim.. olmayacak şeyler için onurumu bir kenara bırakıp yalvarmışım anladım ki söylediğim büyük yalan hiç bir işe yaramamış ne seni bana vermişler ne de kaybolan onuruma değmiş.. anladım ki sensizlik çok uzun sürecek
|
wankoo İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (08-18-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
|
olmayacak şeyler için onurumu bir kenara bırakıp yalvarmışım
anladım ki söylediğim büyük yalan hiç bir işe yaramamış ne seni bana vermişler ne de kaybolan onuruma değmiş.. anladım ki sensizlik çok uzun sürecek
|
FaCToR.eXh İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (09-11-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| sensizlik, sürecek, uzun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|