![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Beni yıksa yıksa qözlerin yerle bir eder.. konusu , Beni yıksa yıksa... Gözlerin yerle bir eder !!! Sen gidiyorsun ya işine yetişmek için Saçlarını, gözlerini, ellerini Neyin varsa toplayıp gidiyorsun ya Her seferinde bir şey unutuyorsun sıcak Termometrede yükselen ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Beni yıksa yıksa... Gözlerin yerle bir eder !!!
Sen gidiyorsun ya işine yetişmek için Saçlarını, gözlerini, ellerini Neyin varsa toplayıp gidiyorsun ya Her seferinde bir şey unutuyorsun sıcak Termometrede yükselen çizgi çizgi Kim bilir nerelerde soğuyorsun Senin gözbebeklerin var ya kadın kadın gülen İnsan insan bakan gözbebeklerin Beni tutsa tutsa gözlerin tutar ayakta Beni yıksa yıksa gözlerin yerle bir eder Ne gelirse onlardan gelir bana Çalışma gücü yaşama direnci Mutluluk gibi kazanılması zor Mutluluk gibi yitirilmesi kolay Bir açarsın ki mutluyum Bir kaparsın her şey elimden gitmiş...
"öLeNe DeK eLLeRiMDeN TuT ßiZiM ßu YaRıNLaR..." Konu ORYoDa tarafından (08-17-2008 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
wankoo İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Senin gözbebeklerin var ya kadın kadın gülen
İnsan insan bakan gözbebeklerin Beni tutsa tutsa gözlerin tutar ayakta Beni yıksa yıksa gözlerin yerle bir eder
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (08-17-2008) |
|
|
#3 | ||
|
PRENSES
|
tesekkurler cok guzel bir siir...
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beni, bir, eğer, qözlerin, yerle, yıksa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|