![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Kırk sene konusu , Karakoç uykusunu harman edip savurmuş Rüyasında mübarek düş aramış kırk sene ! Aptala ibret için ne usanmış ne durmuş Solucanlar da bile diş aramış kırk sene ! Ne var ki;Bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
Karakoç uykusunu harman edip savurmuş
Rüyasında mübarek düş aramış kırk sene ! Aptala ibret için ne usanmış ne durmuş Solucanlar da bile diş aramış kırk sene ! Ne var ki;Bu gün hocam yazıyorsam o günü İnan ki aratmıyor ne yarını,ne dünü Dünyamız dönse bile değişmiyor ki yönü Bende her Mart ayında kış aradım kırk sene ! Yutunca pantolonu etekteki desenler İçindekini bırak pantol etekten inler Sizleri bilmem ama benim gördüğüm binler Yiğit olan hanıma eş aradım kırk sene ! Etrafıma bakmıştım gönülde yas gözde yaş Ne gencinde belliydi ne ihtiyarında yaş Karışınca sofraya haram lokma haram aş Bu başımı koyacak döş aradım kırk sene ! Her bahar sabahında dolaşmaya çıkardım Dilimden gözlerime hep ya sabır çekerdim Göz yaşlarım düştükçe bu nefsime çökerdim Kuytularda sığınıp loş aradım kırk sene ! Aksam olsa kararır gördüğüm bu manzara Diyerek yola düştüm geceler günden kara Şeytan der insanlığı koy artık bir kenara Adım adım yollarda leş aradım kırk sene..!
|
cerpyl İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-17-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ne var ki;Bu gün hocam yazıyorsam o günü
İnan ki aratmıyor ne yarını,ne dünü Dünyamız dönse bile değişmiyor ki yönü Bende her Mart ayında kış aradım kırk sene !
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kürk, sene |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|