![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Kaderin mağlupları konusu , KADERiN MAğLUPLARI şeytan geldi, aklımı çeldi Cehennemde esir beynim. Bir acı kaldı aynada resmim Kaderin mağlupları yine yenildi. Ben rüzgarın savurduğu yapraktan ibaretim Kurudum, döküldüm,sürüklendim Kalbim pas tutmuş,kör olmuş gözlerim ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
KADERiN MAğLUPLARI
şeytan geldi, aklımı çeldi Cehennemde esir beynim. Bir acı kaldı aynada resmim Kaderin mağlupları yine yenildi. Ben rüzgarın savurduğu yapraktan ibaretim Kurudum, döküldüm,sürüklendim Kalbim pas tutmuş,kör olmuş gözlerim Bataklığı anlatmaya yetmiyor gibi sözlerim galibiyet erimiş ellerimde mağlubiyetten ibaret olmuş hep kaderim YapIlanlar DeĞil yaptıklarım asıl kederim, Mutluluk enflasyonum çökmüş Kayboluyor hayat çizgilerim Ben basit bir cümle değilim Kuralsızım, zamansızım, belirsizdir fiillerim. Hep kaybetmek olsada kaderim En sadık dostumdur rapım Sahtekarlara dostdedik koyduk yüreğimize Yürek dayanamadı kan kustu Sözde kara gün dostu Karanlık çökünce düştü koynumdaki yılanın postu Aslanın kalktı?ı sofraya çakallar hakim oldu Zulüm gören mazlumlar, zulümden korktu zalim oldu Dürüst insanlar hıyanet gördü, dayanamadı hain oldu Kader iyilere ihanet etti, söyle kaçımız galip oldu!...
|
|
cerpyl İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
wankoo (08-16-2008), YORGUN YÜREK (08-16-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||||
|
Moderatör
|
ama rapçi birinin nerden bildin
|
|
|
#4 | ||
|
Moderatör
|
cezamı söylüyordu bunu
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||
|
Moderatör
|
![]() ya aslında tmm tam rap sözleri bi yerinde rap im yazıyordu ben değiştirdim kafiyeyi bozmasın diye yinede anladın ![]() neyse eser sahibine ayı p olmasın doğrusunu yazayım bir acı kaldı rapim hiç olmuşmu allanı seversen
|
|
|
#8 | ||
|
Moderatör
|
eksik etek gibimi
))))
|