![]() |
|
|||||||
Deneme, Makale ve Süreli yayınlar.. icinde Aç GöZLeRiNi Ve AgLaMa.. konusu , Hayatta sevdiğim birçok şey varken , en çok değer verdiğim sensin sevgili … Mutlu olmam için elinden gelen her şeyi yapanlar varken ,ben gülüşlerimde Senli sebeplerim olsun istedim her zaman ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Hayatta sevdiğim birçok şey varken , en çok değer verdiğim sensin sevgili …
Mutlu olmam için elinden gelen her şeyi yapanlar varken ,ben gülüşlerimde Senli sebeplerim olsun istedim her zaman . Yakınlarım mutluluğumun baş harfleri oldular , Sen ise mutsuzluğumun adı !.. Buna rağmen en sevilen sen oldun .Seni böyle çok sevmemin sebebi aslında beni sevmiyor olmanda saklıydı . Önceleri Gülmekten yorulduğum günlerim vardı , senin sevdana düşünce geçmişe gömdüğüm .Şimdilerdeyse mutluluklarıma uzaktan bakıyorum .Güldüğüm günleri başkasının anısıymış gibi dinliyorum yakınlarımdan . Bir keresinde; Şimdi gözlerimi kapasam,sonra üçe kadar saysam ve tekrar açtığımda her şey güzel olsa ,artık hiç ağlamasam diye dua etmiştim . Sendin bana üçe kadar saydıran . 1, 2, 3 Hadi aç gözlerini ve artık ağlama demiştin . İlk defa yanımda olmuştun , ilk defa bu kadar mutlu olmuştum ve hep öyle kalacağım sanmıştım . Yanılmışım !.. Yine gittin! Üçe kadar sayışım üç günlük mutluluğuma sebep oldu .Sana bu yüzden kızmıyorum . Üzerine kötü bir şey konduramam .Beni üç günde olsa mutlu ettiğin için teşekkür ederim. Basit sözcüklerle kurduğum senli cümlelerimin yerini artık suskunluğum aldı .Utanıyorum seni sevdiğimi söylemeye .içimden haykırıyorum sevgimi duymayasın diye .. Her şey istediğin gibi olur umarım ..İnşallah karşılıksız sevmezsin kimseyi ,İnşallah Bundan sonra sEni eN çok sevenLé olursun . Ve inşallah Allah karşına hep iyi insanlar çıkarır . Kendine iyi bak, seni seviyorum .. Seni çok seviyorum …
|
|
wankoo İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
PRENSES
|
tesekkurler emegine yuregine saglik
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (08-16-2008) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
Her şey istediğin gibi olur umarım ..İnşallah karşılıksız sevmezsin kimseyi ,İnşallah Bundan sonra sEni eN çok sevenLé olursun . Ve inşallah Allah karşına hep iyi insanlar çıkarır..
. umarım qerçekten seni mutlu eden birini bulursun :( ![]()
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
Her şey istediğin gibi olur umarım ..İnşallah karşılıksız sevmezsin kimseyi ,İnşallah Bundan sonra sEni eN çok sevenLé olursun . Ve inşallah Allah karşına hep iyi insanlar çıkarır .
Kendine iyi bak, seni seviyorum Yüreğine Sağlık...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (08-16-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aglama, gözlerini |
| Seçenekler | |
| Stil | |