![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Duydum ki konusu , Duydum ki Dün ögrendim eski bir dosttan dügünün yarinmis Kinan olmus aksam,ellerine kinalar yakilmis Ne gelir elden,benim kaderim böyle yazilmis Her sevenin payina düsen bir tutam yanlizlikmis Bana verdigin kirmizi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Duydum ki Dün ögrendim eski bir dosttan dügünün yarinmis Kinan olmus aksam,ellerine kinalar yakilmis Ne gelir elden,benim kaderim böyle yazilmis Her sevenin payina düsen bir tutam yanlizlikmis Bana verdigin kirmizi gülleri dün sandikta buldum Onlar yeni kurumuslar,ben coktan sarardim soldum Bakma sakin gözyaslarima seni coktan unuttum Intiharlar geldi bugün aklima,inan kendimden korktum Paylasamam seni kimseyle derken,iste bitti gidiyorsun Baska elleri tutup,baska gözlerin mavisine daliyorsun Sen hic bir zaman bilmedin ve hala da bilmiyorsun Gözlerin benim sebebim,beni her an kahrediyorsun Hadi durma daha fazla git artik,at o imzayi o deftere Salma beni daha fazla kederlere,hüzünlere Gücüm yok artik ne seni ne de bir baskasini sevmeye Acilar icinde aglamaktansa,hazirim ben simdi ölmeye... ....................
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-27-2008 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
SuSKuN (08-13-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| duydum |
| Seçenekler | |