![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Sana Can Dedim konusu , Sana Can Dedim Sensizliği vuruyor yüzüme Konuşan her dil,bakan her göz Ben,sensizliğimle sende koyboldum Kendimi aradım meçhulde Aynalara sordum,güllere sordum bilemediler Yaralı kalbimde yaşattım seni Umudumu,hayalimi,sevgimi gizledim Gecenin karanlığına Canımı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Sana Can Dedim Sensizliği vuruyor yüzüme Konuşan her dil,bakan her göz Ben,sensizliğimle sende koyboldum Kendimi aradım meçhulde Aynalara sordum,güllere sordum bilemediler Yaralı kalbimde yaşattım seni Umudumu,hayalimi,sevgimi gizledim Gecenin karanlığına Canımı koydum senin yoluna Sevdim Seni ölesiye sevdim Sevdim lakin sen bunu bilemedin Ektiğim gülümü gözyaşlarımla suladım Sana yandım,senin için ağladım Sana can dedim Cansız bedenime can bildim Sana doğru uzandı umutsuzca ellerim Bir kez daha öldüm, soldum,eridim Ve artık bittim..... ......................
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-27-2008 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
PRENSES
|
cok guzel tesekkurler
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
NaZaR (08-13-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dedim, sana |
| Seçenekler | |
| Stil | |