![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Söylemek isteyip boğazında düğümledin mi? konusu , Söylemek isteyip boğazında düğümledin mi? Göğsünde yumrulaşan bu duyguyu Oradan çıkarmak isteyip Tekrar içine gömdün mü? Elin kalkıp havaya sıcacık bir hisle Sarılmak isteyip eline gem vurdun mu? Dokunmak isterken ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Söylemek isteyip boğazında düğümledin mi?
Göğsünde yumrulaşan bu duyguyu Oradan çıkarmak isteyip Tekrar içine gömdün mü? Elin kalkıp havaya sıcacık bir hisle Sarılmak isteyip eline gem vurdun mu? Dokunmak isterken engel oldun mu kendine? Gözlerine bakarken hatırladın mı, ne kadar özlediğini? Öpmek gelip içinden, sıktın mı dişlerini? Söyleyecek onca şey varken, vazgeçtin mi? Dayanamayıp seviyorum derim diye Tutamayıp sarılırım diye Sıcaklığını özlerim diye Gözlerine bakmaktan kaçtın mı? Ben kaçıyorum Gülüm Çünkü gözlerine karşı çok zayıfım.
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
NaZaR (08-12-2008), Yorgun Yüreğim (08-12-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
Söylemek isteyip boğazında düğümledin mi?
Göğsünde yumrulaşan bu duyguyu Oradan çıkarmak isteyip Tekrar içine gömdün mü? ben çok gömdüm içime... Sağolasın Şafak...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| boğazında, düğümledin, isteyip, söylemek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|