![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde İşte gidiyorum konusu , İşte gidiyorum Şehla bakışlarına hasret Yorgun ürkek güllere bakıp İstanbulu yüreğime katıp Şehrine buzullar düşmüş akşamlara gidiyorum.... Sevdaları bin yıllık üsküdara Kurşun yarasından ağır sevdama Meydanında benliğimi bıraktığım sultanahmete hasret ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
İşte gidiyorum
Şehla bakışlarına hasret Yorgun ürkek güllere bakıp İstanbulu yüreğime katıp Şehrine buzullar düşmüş akşamlara gidiyorum.... Sevdaları bin yıllık üsküdara Kurşun yarasından ağır sevdama Meydanında benliğimi bıraktığım sultanahmete hasret Kırık döküklüğüm Beli büküklüğüm İçime çöken sise inat Sensizliğin sen olduğu ötelere gidiyorum.... Levhamda vuslat Bakışlarımda hüzün Amr bin As misali mekkeye giriyorum Yüreğimin duvarlarına vuruyor Eylül gibi özlemin Mevsimlerime kışı kuşanıp Şehrime veda edip Ruhumun içindeki kaybolduğum derdest mahzenlere çekilip Sineme sığmayan yarama tuz basıp Gözlerim yaşlı Duygularım lal İşte gidiyorum... Sokaklarımda sadece hatıraların Adımlarımda sonbahar titrekliği İçimde Muhammedi özlemler Dudaklarımda dağılmış isminle Bu şehirden Sensizliğe gidiyorum ... Omuzumda bitevi hatıralarım Vakitsiz yağan ayrılığın Gurbeti ayaklarıma dolayıp Tüm sadakatimle Izdırabımla İşte gidiyorum...
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (08-11-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gidiyorum, işte, İŞte |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|