![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Sensizlik Çok Zormuş Sevdigim konusu , Sensizlik Çok Zormuş Sevdigim Bu sevda bende saklı sevdigim,sadece bende, Küllenmiş sevdaların ateşi benim gönlümde, Kor ateşleri yakıyor senin sevdanın benligimi, Uykular haram,gündüzleri özledim gözlerinle, Ne zormuş sensizlik ahh ne ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Sensizlik Çok Zormuş Sevdigim Bu sevda bende saklı sevdigim,sadece bende, Küllenmiş sevdaların ateşi benim gönlümde, Kor ateşleri yakıyor senin sevdanın benligimi, Uykular haram,gündüzleri özledim gözlerinle, Ne zormuş sensizlik ahh ne zormuş alışamadım, Bahar kokusu tenini,gülüşünü,görememek ne zormuş! Seni özlüyor yüregim,gönlüm seninle dolu, Ellerim bom boş,gözlerim seni arar hep, Bu sevda bende saklı sevdigim,sadece bende, Alışacagım bunada tek başına tek. ...............
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-27-2008 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına6 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (09-14-2008), FaCToR.eXh (08-10-2008), Mella (09-15-2008), ORYoDa (08-27-2008), Visal (09-14-2008), wankoo (09-14-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
Bu sevda bende saklı sevdigim,sadece bende
|
|
wankoo İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#3 | ||
![]()
|
Teşekkürler çok güzeldi...
|
|
Visal İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (09-14-2008), Mella (09-15-2008) |
|
|
#4 | ||
|
PRENSES
|
Ne zormuş sensizlik ahh ne zormuş alışamadım,
Bahar kokusu tenini,gülüşünü,görememek ne zormuş! Seni özlüyor yüregim,gönlüm seninle dolu, Ellerim bom boş,gözlerim seni arar hep, Bu sevda bende saklı sevdigim,sadece bende, Alışacagım bunada tek başına tek.
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| Çok, sensizlik, sevdigim, zormuş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|