![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Dayan Kalbim konusu , Seni dağladılar, değil mi kalbim, Her yanın, içi su dolu kabarcık. Bulunmaz bu halden anlar bir ilim; Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık. Sensin gökten gelen oklara hedef; Oyası ateşle işlenen ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() Seni dağladılar, değil mi kalbim, Her yanın, içi su dolu kabarcık. Bulunmaz bu halden anlar bir ilim; Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık. Sensin gökten gelen oklara hedef;
Oyası ateşle işlenen gergef. Çekme üç beş günlük dünyaya esef! Dayan kalbim üç beş nefes kadarcık! Konu HaSReTiM tarafından (07-12-2007 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
resim tarafımdan reklam içerdiği için kaldırılmıştır CaNISIM Sirilsiklam bir özlemdi, Gözlerimden akan.. Damla damla bir ümitle, Içimde oyalanan... Dokunmanin coskusuyla, Tasti bosaldi birden.. Saklanamaz bir çaglayisla, Kurtuldu esaretten... Evet, sendin beklenen, Evet, sendin istenen, Eksikligi gözlenen, Yoklugunda özlenen... Asabiydim ondandi, Hep mutsuzdum ondandi, Yillar yili saklandim, Gözyasiyla kutlandim... Gidisin de çok ani oldu ya, Gelisin gibi.. Isin dogrusu; Varligina alismaktan daha zor oldu, Yokluguna alismak. Alistim mi bilmiyorum, Ama mecbur oldugumu biliyorum. Bosver... Coskusuda çok güzeldi varliginin, Yoklugunun acisi da, hiç fena degil hani... Soranlara neden böyleyim, Bilmedigimi söyledim. Yalandi bu, Sensizlikti keyifsizlik sebebim. Gelisinle eksik parçam bir anda tamamlandi.. Sende gördüm ya o an, Sevinçten nasilda aglandi... Evet, sendin beklenen, Evet, sendin istenen, Eksikligi gözlenen, Yoklugunda özlenen... Konu HaSReTiM tarafından (08-05-2007 Saat 05:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Banlı
|
GENE SENİ DÜŞLEDİM
Akşamın üzerine çöktüğü işlek bir caddenin sessizleşmesi gibi bende birden sensizleştim Gecenin karanlığında ışığı arayıp hep sabahı düşledim Ve birden, kabustan uyanmış bir çocuk gibi Sabahın o serin o sessiz haline açtım gözlerimi Senin ardından uyandığım rüyanın etkisiydi belkide Yalnızlığımın tokadı kendime getirdi beni Şu koparamadığım bağların ucunu aradım Bir ucu yüreğime ilmekliydi ama bulamadım diğerini fakat neydi kopmayan bu bağların nedeni sendeki … | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
eline emeğine sağlık teşekkürler paylaşım için.. ikinize de
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Banlı
|
Benim Hiç Sensizliğim Olmadı
Biliyor musun, Benim hiç böyle sevdam olmadı; Kimsenin karşısında terlemedim sırılsıklam, Ve titremedim konuşurken bu denli. Büyümedi gözlerim bakışırken, Ve de yaşarmadı tartışırken… Biliyor musun, Benim hiç böyle ağlamalarım olmadı; Nedensiz süzülmedi yaşlarım, Kimsenin yanağından. Kan olup damlamadı asla, Böyle sözler dudağımdan… Biliyor musun, Benim hiç ayrılıklarım da olmadı; Bu denli acı ve bu tenli tutsak. Kimsede müebbet kalmadım, Ve hiç bu kadar zor olmadı; Unutmak… Biliyor musun, Benim hiç sensizliğim de olmadı; Hiç ölmedim henüz, Ve hiç yitirmedim seni, Ya da fark etmedim gittiğini… | ||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Banlı
|
Yıllar yılı tartıştık aşkın tarifini…
Lakin hiç kimse tam olarak belirleyemedi asıl nedenini. Kimi çok âşık oldum dedi, aslında âşık bile değildi. Bense yaşadım aşkı ve söylüyorum Benim ki sevgi değil aşktı. Aşk başa belaydı… Aşk uzaktan bakmaktı habersizce… Aşk korkmaktı fark edilmekten Aşk gözümde değiştirmekti saçını, başını, giyimini, kuşamını... Aşk kalp atışımı yavaşlatamamaktı… Aşk buğulu gözlere dalmaktı. Söylediği şarkıyı yazmaktı Bir kenara Ve Aşk sonunda fark edilmekti… Aşk bana âşık mısın? Sözüne başımı sallayarak cevap vermekti Aşk başa belaydı… İlk kez öpülmekti Aşk birlikte seyahat etmek, alış veriş yapmaktı… Aşk şarkılar söylemek, dizine yatmaktı Aşk el ele tutuşmaktı. Aşk giyimime kuşamıma dikkat etmek bakımlı olmaktı Aşk onu tanımaya çalışmak, kendimi tanıtmaktı… Ve aşk kavgaydı... Aşk bir bez parçası yüzünden dövülmekti. Aşk acı çekmekti… Aşk ağlamaktı, gözyaşıydı, kanamaktı, kanatmaktı Aşk ayrılıktı… Aşk duvarları yumruklamak, hasta olmaktı, aşk çok acıydı… Aşk kimse görmesin diye yorgan altında ağlamaktı Aşk telefon edip sesini duyup kapatmaktı Aşk şarkı falları tutmak şiirler yazmaktı… Aşk onsuzluğa dayanamamaktı… Aşk birleşmekti ve aşk o anki mutluluktu… Aşk bağlılıktı, heyecandı. Aşk yarınsız yaşamaktı… Aşk umarsız gözü kör etmekti. Aşk Bir tek onun için hayatta kalmaktı… Aşk uykusuzluktu, aşk sıkı sıkı sarılmaktı. Aşk kırmaktı, kırılmaktı ölesiye dövüşmekti, öldüresiye kıskanmaktı... Aşk nefret etmek küfür etmekti. Aşk göğsünde huzurla uyumaktı, kimse olmasın bir tek o var ya demekti Aşk dans etmekti. Aşk aşkı Bir parkta kar a yazmaktı. Aşk hevesle hediye paketi açmaktı. Aşk umulmadık Bir mesajdı... Aşk niçin di, neden di, kaderdi… Aşk uzun uzun dalıp gitmekti… Aşk emekti, yıllanmaktı yıllandıkça değerlenmekti. Aşk öğrenmekti, öğretmekti Aşk bir lokma ekmeği paylaşmaktı. Endişelenmekti, sahiplenmekti… Aşk üzmekti, üzülmekti. Vazgeçilmezimdi… Aşk hayali Bir kız çocuğu ahşap bir evdi… Aşk geçmişi yâd etmek o yıllara gitmek istemekti… Aşk bunalmaktı bunaltmaktı hüzündü… Aşk elleriyle meyve yedirmekti… Aşk sığınılan Bir limandı gizli Bir mabetti Aşk cesaretti çılgınlıktı konuşmadan gözlerle anlaşmaktı… Aşk hatırlanmak değil akıldan çıkarmamaktı… Aşk onun için dualar etmekti aşk katlanmaktı sabırdı… Aşk Bir kâğıda yazdığı sözü özenle saklamaktı Aşk hayalini başucunda tutmaktı… Aşk birlikte romantik filmler izlemekti Aşk özeliydi özelimdi… Aşk iki küçük kol düğmesiydi kutusunda saklanan Aşk emanetti… Kalbi emanet etmekti... Aşk buydu işte aşkı aşk gibi yaşamaktı Kalbimi emanet ettiğim adam. Kalbini bana emanet eden adam… Emanetini aldım özenle kalbimin üstüne koydum. Bizde verilen geri alınmaz bilesin Kalbin kalbim oldu… Kalbim kalbin olsun… Sana aşığım… Bendeki aşkın tarifi sadece sensin | ||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Banlı
|
bir zaman dilimiydi sevdan :(
yelpazenin ucundan tutup çekiştirdiğin bir zaman dilimiydi sevdan gözlerimi açtığımda yoktu ellerin bahar kokusuydu sinen üzerime yelpazenin ucunda savurduğun bir rüzgardı sevdan ne zaman geleceğini bilmediğim bir bahar düşü , nisan yağmurlarıyla yıkanan,seni özledim. gelsen... bitimsiz sevdalar sunardım sana kaç bahar eskimeden yıpranmadan avuçlarındaki umut oysa yelpazendeki savuruşunmuş sevdan savrulduk ,bitti... | ||
|
|
|