![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde İçten bir sitem konusu , Radyoda çıkan şarkı yine götürdü beni senli derinliklere... Yok bir sitemim hayatta herşey kısmet Soldu gençliğim ömrümü aşka ziyan ettim.. Ağla gölüm nasip değilmiş vuslat Rahat uyu yar sana hakkımı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Radyoda çıkan şarkı yine götürdü beni senli derinliklere... Yok bir sitemim hayatta herşey kısmet Soldu gençliğim ömrümü aşka ziyan ettim.. Ağla gölüm nasip değilmiş vuslat Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim!!! Bekleyişlere yükledim sevdamı..Sonu olmayan nice çaresiz zamanlara...Gün gelip bitersek ki "Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim" diyebilirim umarım.Çünkü sana olan aşkımbileceğin değil hayal edemeyeceğin kadar fazla İDİ..Geçmiş zaman kiplerini oldum olası sevmem ama sen söylemeye mecbur ettin beni..Güvenir İDİM gözüm arkada kalmarDI ben cok seviyordum sen daha cok severDİN.. Ve daha niceleriNiye simdi söyleyemiyorum bunları?Dilimi bağlayan şey ne?Sorular sorular...Bitip tükenmeyen ve cevabını bir türlü bulamadığım yada senin söylemeye KORKTUĞUN cewapsız sorular... İçimdeki hayaller kördügüm olmuşken birde özleminle uğraşıyorum..Hayat ilerlerken bir şekilde ben yerimde sayıyıorum.Zamansız zamanlar içinde kayboluyorum,canım yanıyo hemde fazlasıyla..Peki hakediyomuyum bunları?? Herhesin haketmediği şeyler var değil mi?? Aynı senin benim aşkımı haketmediğin gibi.... BÜYÜDÜM ARTIK...ALIŞMALIYIM BİRŞEYLERE... OLMAYIŞINDAN BAŞLAYABİLİRMİYİM?? alıntıdır .................
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-27-2008 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, içten, sitem, İçten |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|