![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde İhanet şiirleri konusu , İhanet Gülleri İhanet gülleri Buram,buram acı kokar Kim vurdu süsü verir ihanet gülleri Renginde kandırır ve dikeniyle sürpriz İhanet gülleri kan kırmızı Ve doyasıya sevda sızısı Aldatmanın en iyi duruş ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
İhanet Gülleri İhanet gülleri Buram,buram acı kokar Kim vurdu süsü verir ihanet gülleri Renginde kandırır ve dikeniyle sürpriz İhanet gülleri kan kırmızı Ve doyasıya sevda sızısı Aldatmanın en iyi duruş biçimi Yalnız büyür ihanet gülleri… Ve hikayesi bitmez, derdi bitmez Bırak yalnız büyüsün, nasılsa gitmez Kan rengi hançerleri vardı celladın İhanet gülleri ipin ucunda Zaten büyü büyüyü bozar Zaten hançer batar da kırmızı akar Bak ucunda ölüm Bak ucunda keder Dört bir taraf gül kokar İhanet gülleri derde cefa Dursun durduğu yerde Büyüsün yalnız Bir defadır aşka rastlantısı Cana cefa bir kez katar İhanet gülleri O diken aşka bir kez batar. alıntıdır İHANET Başka bir kışın peşindeyim Ve başka bir sessizliğin Sessiz boşluğun çukurundayım Öyle siyahım ki aslında Şaşırtmıyor beni görünmezliğin şiiri Artık özgürüm Ve öyle yalnızım ki ağlayamıyorum bile Kendimi bir boşluğa Bir dileksizlik balçığına bırakıyorum Sus payı yalnızlığımla Sabit yıldızlar gibi deviniyorum Yüreğimde fırtınalar kopuyor hissediyorum Ve biliyorum ki Newyork’ tan getirdiğim yalnızlığımla Bir ihanet daha yetim kalıyor alıntıdır .................
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-27-2008 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ihanet, İhanet, şiirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|