![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Seni seviyorum konusu , SENİ SEVİYORUM Seni sevdiğimi, Her seferinde ağlayarak söyleyemem. Seni sevdiğimi, Her seferinde gülerek de söyleyemem. Ya kaşlarımı çatıp, Ya gözlerimi kapatıp, Ve yahut dizlerime yatırıp, Ya kulağına fısıldayarak, Ya da ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
SENİ SEVİYORUM
Seni sevdiğimi, Her seferinde ağlayarak söyleyemem. Seni sevdiğimi, Her seferinde gülerek de söyleyemem. Ya kaşlarımı çatıp, Ya gözlerimi kapatıp, Ve yahut dizlerime yatırıp, Ya kulağına fısıldayarak, Ya da haykırarak söylerim seni sevdiğimi. Seni seviyorum... Belki bir akşam deniz kenarında, Oturmuş taş atarken yanında. Belki bir gün, bir sonbahar da Abant' da, Kolumda dolaşırken yaprakların arasında. Belki de elimde, elinden içtiğim demli bir çay bardağında, Sıcacık bir yudum gibi, Sıcacık içime çeker gibi söylerim seni sevdiğimi. Seni seviyorum... Seni seviyorum...
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
bir iğde ağacı çiçek açmaya başladı ikimiz sevişmeye durduk
bunu nasıl anlatayım dil yetmez görkemine o döktüğü bütün yaprakların yasıyla delirdi ben bütün kırık dallarımla çıldırdım ertelenmiş-yaşanmamış-yarım kalmış-yanılsanmış bütün aşklar orada aşk kesildi-ateşin her şeyi yakması gibi onun yerine ben benim yerime o .tomurcuk gül sağnakları seviştim bir anı yaydım tüm zamanlarına evrenin-şiir kesti... başka her şey ölümlüdür-hiçliğe akar suları aşkta yarın vardır sevgili-dünle birlikte yaşanır şimdi...... Seni ben Ne yalnızca ellerin, Ne de saçların için sevdim, Seni ben, Kokun için sevdim Baharlar getiren.. Seni ben Ne yalnızca dudakların, Ne de güzelliğin için sevdim, Seni ben, Sesin için sevdim Odalarımı dolduran.. Öyle sevdim ki seni, Her dokunuşun çiçekler açtırdı yüreğimde.. Öyle sevdim ki seni, Gözyaşın hüznüm oldu, Gülüşün bayram.. Öyle sevdim ki seni, Sen varsın nereye baksam.. Bu sevgiyi Hangi rüzgara bıraksam Da Sana ulaşsa Her akşam? (: Yüreğine sağlık Şafak
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| seni, seviyorum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|