![]() |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
![]() Bir zamanlar diye başlayan hikayelerde Hep sen vardın, elimden eteğime düşmeyen Şimdi göğe dikilmiş gözlerim, hani ya aşk nerde? Seni bilmeyen yok, ama yine de yoksun! Aşk., Dillerden düşmeyen., Nerde?! Dünü daha net hatırlarım, damarlarımda kandın Bu gün vefasızlığını yaşarım, bir adın vefa olsa da Yılları eskittim, ölümüne bir beraberliğe adanmış ömürle Ne var ki, çelimsiz bir vicahiye döndün veçhini de Bedensiz bir ufkun ahdine ram oldu, keyfi inadın Ben fendimi kurban ettiğim halde Sen mütemadi ayrılıklara inandın.., Yılları eskittim, hani ya aşk nerde? Yıllar ki, tövbekar bir pişmanlıkla yüzüm yerde Utanacağım yüzünü görsem, utancım yüzüme perde Yürümek ne mümkün, şifa ararken dert olur derde Hiçbir pazarlığa yokum, sende yoksun biliyorum! Kulun kölen olacağım! diyenler olur, der de Demeyeceğim; Ruhunu bir bedene giydir! Düşkünlüğüme bir sadaka olsun, ver de Açılsın aramız iyiden iyice, ........., Havayı biraz daha ger, ger de Haykırayım can havliyle., Hani ya aşk nerde?., Beli kırık intizarların, korkma! asabına dokunamaz Bir notun var hafızamda, belli belirsiz okunamaz Diyeceğim geliyor yar, yazmayı unutmamışsan Seviyorum diyenler üzerine alınsın, sevinsin Üstünden geç yalnızlığın, son bir mektup., Yaz ki, hafızanın doruğunda olsun tekrar Temennilerimde çöl fırtınaları, Yüreğimi çevreleyen kış, kar Kalbimin en mutena yerinde Vuslatı bekler iftihar Hani ya aşk nerde?., Bir zamanlar diye başlayan, bütün hikayelerde Sen vardın hep, sen vardın dillerden düşmeyen Şimdi göklerde gözlerim, Vedud’a bakarcasına Vifak edenler hepsi yerde., Vefa, ya vefa! Sevgiliyi düşleyen vefa., Hani ya aşk nerde?
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aşk , hani , nerde |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|