![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
[Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...]
Biz zaten hiçbir romanda Kendi hayatımıza rastlamadık. Bütün şarkılar bizi yanlış anlatmıştı. Ve bütün bulmacalar yarım bırakılmıştı. Tenha sokaklarda üşüyüp durdu sırtımız. Oysa, tuttuğumuz balıkları bile Yeniden denize bağışlamıştık. Biz, hayata dair Hiçbir yanlış yapmamıştık... Neylersin... Biz zaten hiçbir sinemaya Tam vaktinde yetişemedik. Bütün vapurlar bizden önce kalkmıştı. Ve bütün biletler biz gelmeden satılmıştı. Boşuna telaşlarda yorduk günlerimizi. Oysa Nuh'un gemisinde bile Bize yer kalmamıştı. Ve hiçbir mutluluğa adımız kaydolmamıştı. Neylersin... Bize hep acılar kaldı, bize hep yağmur... Unutmasan bile artık Unutur gibi yapacaksın. Ve buruşturup buruşturup attığım kağıtlarda, Hiç bitiremediğim Bir şiir olarak kalacaksın... Varsan varlığımsın Yoksan Hiçliğimsin.. Dost..
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (07-24-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bitmeyen , şiir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |