![]() |
|
|||||||
| ARŞİV Zaman Aşımına Ugramıs guncelliğini kaybetmıiş konuların bulunduğu bölüm |
ARŞİV icinde Alışma Bana Yaralıyım.. konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ALIŞMA BANA Ne yapacağım belli olmaz,bugün varım yarın birden yok olurum DOKUNMA BANA Kapanmamış yaralarla doluyum,canımı acıtma bi yara da sen açma ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ALIŞMA BANA Ne yapacağım belli olmaz,bugün varım yarın birden yok olurum DOKUNMA BANA Kapanmamış yaralarla doluyum,canımı acıtma bi yara da sen açma SEVME BENİ Yoğun duygularımda kaybolursun,tutuştururum İSTEME BENİ Yasaklarla boğuşursun,engellerle doluyum ÇÖZMEYE ÇALIŞMA SAKIN Seninle karışır iyice kördüğüm olurum ANLAMA BENİ Ben kendimi anlarım,ben böyle mutluyum AŞKI YAŞATMAMI İSTEME ASLA Ben aşka yıllardır inanmıyorum GÜVENİYORSAN KENDİNE İnandır beni aşkın varlığına sonucunda öyle bir aşk yaşatırım ki, VAZGEÇEMEZSİN ( TUTKUN OLURUM.. )
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (07-24-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Moderatör
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... üzgünüm bir de süzgün:(
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alışma, bana, yaralıyım, yaralıyım.. |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|