![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
kırık düşlerin arkasına saklanmış yıkık dökük sevdanın o unutulmayan anlarını bu gece fark ettim bi aşkın elimden kayıp gidişini seyrettim aklıma gelen her anımda senin yokluğunu fark ettim bundan sonra her şey yalan olacak gözlerinden cesaret alıp yokluğunla baş edemem hayalinle beraber ayrılığın bitiş töreni kutluyorum akşamların o durgun haliyle üşüyor gönlüm seni başka kollarda gördüğünde inan bu benim için çok zor oldu unutamıyor gönlüm avutacak bi başka beden daha yok diyor yüreğim sonu olmayan o aşk kapısı senden sonra kimlere açılacak alacalı bi renk kapladı gözlerimi senden sonra görmüyor yarınımı olmayan gecelerimi yasak aşka düşmesin dilerim o ürkek yüreğin mutlu olur güler inşallah o gözlerin kara bağlayan benim
o vefasız bahtımda kahrolur yanarım ümidi olmayan umutlarımda
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yuregıne sağlık bitanesi
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|