![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
[Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] SaNa SuSaMıŞLıK ![]() ![]() ![]() Satırlar arasında kalmış sevdalardan; Yorgun yüreğim. Kalemim üşür , yüreğim titrer bakışlarında.. Yazılamamış şiirlerimin arasına sıkışarak, Sırtından vurulur aşk .. Acı verir kafiyeler, Öksüz kalır sana susamışlık!. ![]() [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] ![]() Küskün sessizliğin notasında şarkıların; Hüzzam makamında söylenir siyah geceye. Sana özlemim bestelenir, suskunluğumda Sarılıp ağlarım hatıralarıma; Acı verir nağmeler, Öksüz kalır sana susamışlık!.. ![]() Seninleydi mutluluk, yaşam seninle.. Tebessüm sende, huzur sesinde... Mevsimler bahardı sevda ateşinde Seni seviyorum' un anlamı sende.. Artık viraneyim senin olmadığın yerde! Acı verir sensizlik, Öksüz kalır sana susamışlık!.. ![]() Gözlerinde tutunmuştum hayata Benden koparıp, alamaz sanmıştım zaman. Bir elveda kelimesi kadarmış sevda, Şimdi yalnızlık yoldaş ruhuma.. Acı verir yaşam, Öksüz kalır sana susamışlık!.. ![]() ![]() ![]()
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Yorgun Yüreğim (07-03-2008)
|
|
|
#2 | ||
|
VİP ÜYE
|
Satırlar arasında kalmış sevdalardan;
Yorgun yüreğim. Kalemim üşür , yüreğim titrer bakışlarında.. Yazılamamış şiirlerimin arasına sıkışarak, Sırtından vurulur aşk .. Acı verir kafiyeler, Öksüz kalır sana susamışlık!. Yüreğine sağlık...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|