![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() Sesini duymak istiyorum Öyle özlüyorum ki bil bilsen Seni yalnız seni istiyorum Seviyorum işte Seni arıyorum gözlerimde Seni arıyorum kalbimde Arıyorum seni Ama bulamıyorum Paramparça oluyor birden hislerim Kahroluyorum Sadece sesini duyup Ağlamak istiyorum Sesini duymak istiyorum Öyle özlüyorum ki bil bilsen Seni yalnız seni istiyorum Seviyorum işte Seni arıyorum gözlerimde Seni arıyorum kalbimde Arıyorum seni Ama bulamıyorum Paramparça oluyor birden hislerim Kahroluyorum Sadece sesini duyup Ağlamak istiyorum
|
|
|
gül35 İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#3 | ||
|
|
cok gusel olmus ablam emegıne saglık
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
gül35 (06-11-2008)
|
|
|
#5 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
gul harıka ıdı sagolasın
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
gül35 (06-11-2008)
|