![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
bir gün olur da ölürsem mezarıma güller koyun cenneti eğer görürsem rüyanızda beni duyun sakın ağlamayın öldüğüme benim için kurtuldu diyin zaten yaşasam ne olacak ölüm gelip yine .. beni bulacak... ben yokken kader kime vuracak hatıra kalacak tek bir üzüntüm karanlığa karışacak gündüzüm ağlayacak mı acaba gül yüzlüm... ...................
![]() Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-27-2008 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
υηιтßα¢к (06-09-2008),
|
|
|
#2 | ||
|
Banlı
|
ben yokken kader kime vuracak
hatıra kalacak tek bir üzüntüm karanlığa karışacak gündüzüm ağlayacak mı acaba gül yüzlüm... :(:( ağlar heralde... | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yuregıne saglık guzel bır eser paylasımı
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
#6 | ||
|
|
aglar aglar
![]() paylasım ıcın teşekkürler ablam
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] Konu ORYoDa tarafından (06-10-2008 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |