![]() |
|
|||||||
Deneme, Makale ve Süreli yayınlar.. icinde yorgunum konusu , yorgunum Yorgunum Meleğim... Çok yorgunum hem de... Ruhen, beynen, bedenen... Tükenmişlikler içindeyim... Toparlanmaya çalışıyorum, olmuyor... Bari diyorum daha dibe batma Senfoni... İçimden hiçbir şey gelmiyor... Sadece zorundalıklarımı yerine getiriyorum... O ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
yorgunum
Yorgunum Meleğim... Çok yorgunum hem de... Ruhen, beynen, bedenen... Tükenmişlikler içindeyim... Toparlanmaya çalışıyorum, olmuyor... Bari diyorum daha dibe batma Senfoni... İçimden hiçbir şey gelmiyor... Sadece zorundalıklarımı yerine getiriyorum... O da mecburen... Buz kestim herşeylere... Ve herkeslere... İnsan gibi insan olmak zor... Çok zor hem de... Öyle çok sorumluluğumuz var ki... Yapmamız gereken öyle çok şey... İstesek de, istemesek de... İnsanları sırtımda taşımaktan bitap düştüm cannnn... Sorumluluklarım boğuyor artık beni... Yapmam gerekenlerden bıktım usandım... İnsanlar için birşeyler yaparken, gördüğüm nankörlükler inanılmaz hırpaladı, kırdı, incitti beni... Yeter artık diye basbas bağırıyor yüreğim... Kendime yaşamak istiyorum bennnn... Neden hayatı başkaları için yaşıyorum sanki... Neden yaşadığım hayat benim değil... Neden hep zorunluluklar var heybemde... Neden 'mış gibi yapmak, güçlü erkeği oynamak zorundayım... Sanki çok mu hora geçiyor... Kime yaranabildim ki...! İnsanların istekleri bitiyor mu sanki... Herkes, hep bana diyor... Ben kimin umurundayım ki... Ya benim isteklerim, beklentilerim, düşlerim... Sorumsuz olmak istiyorum artık... İçimden geleni yapmak... Kim ne der, diye düşünmeden oradan oraya koşmak... Yüreğimden geçenleri avaz avaz haykırmak... Dönüp arkama bakmadan yaşamak... BEN olmak istiyorum artık ben cannnn... Ama olmuyor işte... Tüm isyanıma rağmen beceremiyorum bir türlü... İnsanız yaaaa... Merhametliyiz, düşünceliyiz ya... Mayamıza bencillik koymayı unutmuşlar ya... Sorumluluklarımızı yerine getirmezsek, vicdan azabı çekeriz ya... Bu cendere canımdan bezdirdi beni... İşte bu amansız gelgitler günbegün yiyip bitiriyor yüreğimi... Yapmak istediklerim bir yanda... Yapmak zorunda olduklarım bir yanda... Sıkıştım kaldım Meleğim... Ne baharı gözüm görüyor... Ne açan çiçekleri... Hiçbiri umurumda değil... Ben sadece nefes almak istiyorum dilediğimce... Boğuldum çünkü... Çeksin istiyorum insanlar ellerini boğazımdan... Beni bana bıraksınlar... Kimseden bir istediğim, bir beklentim yok... Tek düşsünler yakamdan... Sadece yaşamak istiyorum Meleğim... sadece sana yaşamakkkkk...
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
Ne kadar cok yorgunluklarimiz var su hayatta...
Hep yoruluyoruz yorgun dusuyoruz..Yorulanda hep ruhumuz, yuregimiz, dusuncelerimiz, benligimiz oluyor.. Sikayetlerimizin ardi arkasi kesilmiyor cok severiz sevmekten yoruluruz, sevemeyiz sevmemkten yada tam tersi ama hepside bizi yorar hal mecal koymaz... Acaba birseyler icin kendimizi cokmu hirpaliyoruz farkinda olmadan cokmu uzerine gidiyoruz ki bu kadar yorgun dusuyoruz..¿?.. Yuklerinizin hafif olmasi dilegiyle guzel paylasim..Tesekkurler... ![]() ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yorgunum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|