![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Bekle Demedi GözleriN konusu , Bu sefer her sey baska Cok daha baska iste hersey.. Bu gidisin dönüsü yok sanki O işik yoktu gözlerinde "Bekle"..! demedi gözlerin Herzaman ki gibi bakmadilar iste .. Bakmadilar Korktugum ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bu sefer her sey baska
Cok daha baska iste hersey.. Bu gidisin dönüsü yok sanki O işik yoktu gözlerinde "Bekle"..! demedi gözlerin Herzaman ki gibi bakmadilar iste .. Bakmadilar Korktugum sey bumuydu? O sokaktan gecmedin bir daha O oynayan cocuklara sormadin beni Ne kadar beklemeliyim daha? Bilmiyormuydum bir gün bu günün gelecegini? Anlamamismiydim zaten imkansizin pesinden kostugumuzu? Hissetmedim mi sanki kalbimin sonradan alismadigim acilari cekecegini? Biliyordum, Anladim, Hissettim... Ama birsey yapamadim, Engel olamadim Kalbimi kenara atip seni silemedim Gitmedin... Bitmedin... Gidemedim... Bitiremedim... Hersey bukadar zor mu olmaliydi? Sevene aci cektirmek doganin kanunuydu sanki Yalana bak..! Sen yaptin, Ben yaptim Biz yaptık! Asabilirdik herseyi.. Gitmeseydin Gögüs gerebilirdik acilara..Birakmasaydin elimi Herkes saygi duyardi bize..Biz saygi duysaydik kendimize..! Sen kalirdin belki de.. Ben seni okadar sevmeseydim Yada cok sevdik..Ondan pes ettik Kandiralim yine kendimizi..Evet cok sevmistik biz diyelim..agirdi sevgimiz diyelim..Tasiyamadik birbirimizi diyelim mesela... Ben cok sevdim diyelim, yada sen..ne fark eder ki? Inanirlar mi dersin..Sen insanmazsan..Ben inanmazsam .. Kim inanirdi ki?..Yada inandirmak zorunda miydik onlari?..Biz bilseydik yetmez miydi.. Sen bana, Ben sana kalsaydim..Biz yetmez miydik birbirimize? Neden ki bu sorular.. Yetmemisiz...
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
Sen bana, Ben sana kalsaydim..Biz yetmez miydik birbirimize?
Neden ki bu sorular.. Yetmemisiz... Ahh Ahhhh :(
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bekle, bekle demedi gözlerin, demedi, gözlerin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|