![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Hep kahverengi gözlerini özlüyorum
Her kadında seni anımsıyor, Her kelimede ismini dudaklarımda ıslatıyorum Nerde bir tebessüm güneşle süzülse avuçlarıma Hep senin gülüşlerin sanıyorum. Bu kadar özlemek olur mu diye sorma bana . Özlemlerinde delice yandığım Sevgine kana kana susadığım Kalbime ismini ölümsüz kazıdığım Canımdan bir candın sen...
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Sırtımdaki yangın alevi düşlerimle,
Fırtınalara inat denizlere koşuyorum. Her gece karanlığı sen sanıyor, Her fırtınayı sen diye yüreğime alıyorum. Nerde bir yıldız düşse karanlığıma; Sen diye yollara koyuluyorum... Bu kadar sevmek olur mu diye sorma bana Yüreğimin gözyaşlarını bıraktığım, Mavinin gülümseyen deniz kızıydın sen... Karanlıklarda gözlerinde aydınlandığım, Dupduru suların aynasında yıkanmış yıldızdın sen..
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Uyandırdım hasretinde sabahlayan gözlerimi.
Her açan çiçeği sen sanıyor, Her arsız dikeni gülüşün biliyorum. Mutluluk haritasından adımı silip Yollara sürüyorum pusulasız yüreğimi. Bu kadar beklemek olur mu diye sorma bana. Sen, mutluluk diyarlarını bilen tek seyyahtın. Yüreğimdeki susuz çiğdemlerin Bir gün güneşe kavuşacağı Bahar sabahıydın sen.. Yüreğimi mürekkep , Gülüşlerimi kağıt bilip Baharları sevginle karşılamak için Kahverengi gözlerinle seni bekliyorum.
| ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
o seni düşünmek yokmu?
geceler dolusu seni düşünmek sarılmak karanlıklara sen diye sen diye kucaklamak yastıgı,okşamak,öpmek.... o seni beklemek yok mu? hergün sabahlara dek uykusuz beklemek ahh!ayak sesleri,kapı gıcırtıları bilemezssin bir defa yaşamaktır o bin defa ölmek.... o seni özlemek yok mu? saçlarını,ellerini,dudaklarını özlemek uzun uzun gözgöze gelmek seninle seninle bir olmak,beraber olmak,sevişmek... o seni gizlemek yok mu? kuşlardan,çiceklerden bile kıskanıp gizlemek
| ||
|
|
|