![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Küçüktüm, hem de çok küçük.
Hamurdan evlerim, Tertemiz yüreğimle beslediğim umutlarım Bir de o küçücük bedenimde Annem ve babam için er açtığım Kocaman yüreğim vardı. Sonra büyüdüm, hem de çok büyük. Betondan evlerim, Kirlenmiş yüreğim de sürgüne sürülen umutlarım Bir de o kocaman bedenim de Kimseyi alamayacak kadar küçülmüş yüreğim var. Küçüktüm, hem de çok küçük. Çamurdan oyuncaklarım, Oyuncaklarımı paylaşacağım arkadaşlarım, Kirli yüzüm ve ellerim olmasına rağmen Hayatın mide bulandırıcı gerçeğini Görmeyecek kadar sevgi dolu bakan gözlerim vardı. Sonra büyüdüm, hem de çok büyük. Ne, çamurdan da olsa oyuncaklarım Ne de, oyuncaklarımı paylaşabileceğim arkadaşlarım. Ama hayatın mide bulandırıcı gerçeğini Tüm çıplaklığıyla gösterecek kadar Perdeler inmiş gözlerim var, etrafa orgunca bakan. Küçüktüm, hem de çok küçük. Aşkın kavramını bilmeyen ve duymayan, Acısına şahit olup, tatmayan, Her daim akmaya hazır olan gözyaşlarına sahip olan Bir ben vardı içimde, bir ben… Sonra büyüdüm ben, hem de çok büyük. Aşkı tadacak kadar, Acısını hem çekip, hem de çektirecek kadar, Giden yanık sevdaların arkalarından gözyaşı akıtacak kadar. Küçüktüm, hem de çok küçük. Gözümü ilk açtığım da gördüğüm erkeğe Yani babama aşık olan ben, Yine gözümü ilk açtığımda da Annemi gören bu gözler Ondan da hiç ayrılmayacağımı, Her yaramazlık yaptığım da Mahallenin çocuklarından koruyacağını sanacak kadar. Sonra büyüdüm, hem de çok büyük. Babamdan hariç başka bir erkeğe aşık olacak kadar, Annemi ölümsüzleştirsem de, Gözyaşlarımla mezara sokacak kadar. Küçüktüm, hem de çok küçük. Hep çocuk kalacağımı, Hiç yorulmak bilmeyen bünyemin böyle gideceğini, Ve hep başkalarının torunu olacağımı düşünecek kadar Küçüktüm işte, küçüktüm… Oysa ki küçükken ne çok isterdim büyümeyi Ama şimdi bakıyorum da şöyle bir hayata Keşke hep küçük kalsaydım, Ve hep küçük kalıp, hayatın gerçek yüzünü görmeseydim, Her baktığım yer mavimsi, pembemsi ve yeşilimsi kalsaydı, Siyahlarla, grilerle boğulmuş hayatta ben de boğulmasaydım. Her şey gözüme tozpembe görünseydi Gözyaşlarım olmadık şeyler için aksaydı Canımı acıtmayan türden yani... Ama hayat bu ya, herkes gibi bende Küçüktüm, sonra büyüdüm işte…
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bÜyÜdÜm , kÜÇÜktÜm , sonra |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|