![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
KayıpBir çok yiğidi kaybettik genç yaşta!.. Ne ocaklar söndü bu anlamsız savaşta. Dağ gibi devrildi koca bir beden, Cebinden,nişanlısından gelen bir mektup çıktı. Ne analar tanıdım, gözleri dolu dolu,yaşlı. Bir baba gördüm,perişan sadece gökyüzüne baktı. Yiğidi gökyüzünden yere devirenler,koşarak olay yerinden kaçtı. Sonra bir vapur düdüğü,siren seslerine karıştı. Etraftaki polisler sözde vuranları bulup yakalayacaktı. Yıllardır bekliyor nişanlısı. Hani, O da evlenip mutlu olacaktı? Evlenmem diyordu,katiller bulunmadan... Sözünü tuttu; Şimdilerde O sevimli bir yaşlı! ..................
![]() Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-27-2008 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yüreğine sağlık
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kayıp |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|