![]() |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Beni Nerde kaldı benim canım sevdiğim Alsın kollarına yatırsın beni Her gün hayalimde düşte sevdiğim Alsın buralardan götürsün beni Sarılsın boynuma halimi sorsun Sevdanın yolunda koştursun yorsun Desin sevdiceğim iyi ki varsın Aşkın deryasında batırsın beni El ele tutuşup kırda koşalım Aşk ile çağlayıp her an coşalım Sevdamızla nice dağlar aşalım Sevgi diyarında yitirsin beni Aşığı olmuşum insanlık hali Aşkımızın belki yoktur emsali Sevdaya yazılmış kitap misali Okusun okusun bitirsin beni Latifim çileyi yeter çektiğim Gönülde bahçeme diken ektiğim Uğruna gönlümü aşka yaktığım Gurbet ellerdeyim getirsin beni. .................
![]() Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-27-2008 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
El ele tutuşup kırda koşalım
Aşk ile çağlayıp her an coşalım Sevdamızla nice dağlar aşalım Sevgi diyarında yitirsin beni
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|