![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Korkarım gideceksin
Aklım baştan gidecek Eşgalime hüküm koyup gideceksin Bil iste korkuyorum, gitmeni istemiyorum.. Sana söyleyemiyorum belki ama "Gitme Kal"!Son bir kez bak gözlerime Anla söyleyemediklerimi, anla ve gitme.. Gözümü acip Sana uyandigimi Senle Kördügüm olup Sana Yandigimi Unutup gideceksin Silinmez hersey bir cirpida, bukadar kolay miydi sanki? Öylece birakmazsan beni, kimsesiz birakip gitmezsen keske.. Susuyorum görmüyormusun..Git demiyorum..hoscakal demiyorum..Sadece gözlerim doluyor..GITME diyor gözlerim anlasana Kaldiramam sensizligi, unutamam kokunu, Yok sayamam gözlerini Korkarim ardindan bakamam Dönüsü Imkansiz yolun Gidisi icimi yakar Dayanamam Biliyorum gideceksin..Ben nasil Gitme diyemiyorsam sende attigin o adimi geriye alamazsin..Bittik biz, anladim. Anlamsiz sebepler bizi yikmaya yetti Kolay oldu uzaklasmak I$ine geldi kacmak Ama bilmeliydin Ölsemde askindan: "Gitme" diyemezdim cok istesemde Gideceksin kirpiklerim Şahit olacak gecelere Susacak kalem sensiz hecelere Aglarim sizlarim, yinede belli etmem Bilme sen özlendigini Gidisin kadar basit olsun ayriligin acisi Olmazsa bile sen öyle bil iste Herseyi yanlis bildigin gibi bunuda yanlis anla bu sefer.. Nasil olsa düzeltemeyecek hic kimse hatalari Geriye dönen olmayacak Korkarım artık seherleri sana sormaya Paramparça kıldığın yüreğimi sarmaya Yalnızım yazık gideceksin Son sözlerin aklimda Kendi susuşum icimi parcaliyor Soramam sana sendeki degerimi Korkarim! Ya sendeki ben yok olduysa
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Son sözlerin aklimda Kendi susuşum icimi parcaliyor Soramam sana sendeki degerimi Korkarim! Ya sendeki ben yok olduysa
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gideceksin , korkarım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|