![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
sanada şiirler yazdıran oldumu hayatında ?
seninde mısralar döküp sızladımı yüreğin ? sende benim kadar sevdinmi ? sevipte şiirler yazdınmı sevgini haykırdınmı gecelerce ? yokluğumda aradınmı varlığımı buldunmu şiirler yazdığını ? yazarken ağladınmı hiç gözyaşı döktünmü ardımdan ? ıslandımı sayfalar aktımı yazdıkların hiç yeniden yazmaya çalıştınmı ? ıslanan sayfalarda seni seviyorum dedinmi belki duyar sesimi diye ? aktımı gözünden yaşlar döktünmü sayfalara sevgini ? kalemin bittimi şiir yazmaktan parmakların sızladımı ? yüreğin burkuldumu hiç sustuğumda sende ağladınmı benim gibi ?... ben şiirler yazdığımda yazdıran sendin ben sevdim sevdiğim sendin sevipte şiirler yazan hep bendim yokluğunda varlığını arayan bendim yazarken ağlayan gözyaşı döken bendim ıslandıkça sayfalar yeniden yazan bendim ıslak sayfalarda defalarca seni seviyorum yazanda bendim şiir yazmaktan kalemi biten parmakları sızlayanda bendin sustuğunda ağlayanda ben...
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
sustuğunda ağlayanda ben...
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
yüreğin burkuldumu hiç sustuğumda sende ağladınmı benim gibi ?...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|