![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Umuda yolcu çıkan düşlerimi yoluna verdiğim o gün, Bir yağmur damlası yaralı düştü yüreğime. Hisseder misin gözüne uyku kaçmış bu şehrin sessizliğini? Gecenin karanlığını yaran ruhumu görebilir misin yanıbaşında? Tut ki bir iltica renginde hayalin,sevdiğim Sür kendini gözlerime, Gözlerinin yangınına bulaşsın gözlerim Kefeni dağ yamacına sarılı hasretimi, Bende öldürmelisin! En ıssız koruluklarda,mezarı duaya susamış sensizliğimin, Acısı ben…Derdi ben… Fermanı ben…. Gelirsen dinecek,eceli fırtınaya takılı yüreğimin sızısı, Gelirsen susacak,ayrılığa kurulu yorgun sesi saatimin… Dinmez sesiyle şafak vurgunu bülbül ötecek teninde, Unutacak siyaha düşkün gece rengini. Sevdaya salınacak sevda okyanusunda yüreğim Gel sana sevmeyi öğreteceğim, Gel sevmeyi senden öğreneceğim...
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Dinmez sesiyle şafak vurgunu bülbül
ötecek teninde, Unutacak siyaha düşkün gece rengini. Sevdaya salınacak sevda okyanusunda yüreğim Gel sana sevmeyi öğreteceğim, Gel sevmeyi senden öğreneceğim...
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
Gel sana sevmeyi öğreteceğim,
Gel sevmeyi senden öğreneceğim... Ahh Ahhh
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gün |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|