![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Dün uzun uzun sana yürüdüm
o kadar yürüdüm ki sana doğru uzaklaştım kendimden… arkama baktım, bir adam…! Bir adam, arkasına bakınca kendini bulan bir adam. Dün uzun uzun düşündüm sana yürüdükçe sana uzaklaştığımı gördüm insanlar gördüm etrafımda, gülen insanlar nefret ettim, sırıtan insan modelinden o an! düşündüm düşündüm ve geriye döndüm… Dün uzun uzun geriye döndüm o kadar döndüm ki hikayemi yazan adamla karşılaştım sil dedim adını beni yoran, düşündüren, ağlatan herkesin…. “seni silmem gerekir” dedi… boynumu büktüm… kaçtım…. ağladım…. Yağmur bastırdı başladığım yere dönerken yalnızdım her zamanki gibi bu yağmur ıslatmaz beni yalnızlık örter üstümü ve ulaştırır beni… gitmek istediğim yere… en başa… hep en başa… Biliyorum ki artık başlangıç sonum olacak ve her başladığımda geri dönmek isteyeceğim ben başladığım yerde öleceğim… Ben ölmeden hem kendimi hem tanrımı öldüreceğim… ve bundan eminim ben bunu da beceremeyeceğim…. seni sevmekten başka hiçbirşeyi beceremediğim gibi…
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Biliyorum ki artık başlangıç sonum olacak
ve her başladığımda geri dönmek isteyeceğim ben başladığım yerde öleceğim… Ben ölmeden hem kendimi hem tanrımı öldüreceğim… ve bundan eminim ben bunu da beceremeyeceğim…. seni sevmekten başka hiçbirşeyi beceremediğim gibi… yüreğine sağlık abicim
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
VİP ÜYE
|
bundan eminim ben bunu da beceremeyeceğim….
seni sevmekten başka hiçbirşeyi beceremediğim gibi… Yüreğine sağlık
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| başladığım , ben , yerde , öleceğim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|