![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde HüZüN MaKaMıNdAyıM ... konusu , Hüzün makamındayım Yine hüzün dolu buğulu gözlerim Ben mutluluğu da,hüznü de Sende yaşadım Seninle tattım Senin nârına yandım Hicran denizine yelken açtım Biliyorum umut yok Sessiz başladığı gibi Sessizce bitecek ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Hüzün makamındayım
Yine hüzün dolu buğulu gözlerim Ben mutluluğu da,hüznü de Sende yaşadım Seninle tattım Senin nârına yandım Hicran denizine yelken açtım Biliyorum umut yok Sessiz başladığı gibi Sessizce bitecek Sözün bittiği yerdesin Şimdi ayrılık zamanı Şarkılarım hep hüzzam makamı Ve ben artık hüzün makamındayım Hüznün makamındayım... Alıntı...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hüzün, makamındayım |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|