![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
VİP ÜYE
|
Hiç güneşin batıdan doğduğunu yada Doğudanbattığını gören varmı aranızda İşte böyle değişmez gerçek gibi sevdam var Sadecebekleyişlere son verdim Kalbimse sevmeye devam ediyor…karışamıyorum Hergüneumutla uyanmanın acısı çok geldi üstüme Hasretin yükü ağırdır çekenler bilir Maziyegömüyorum biriktirdiğim düşleri Dünyayısiyah-beyaz seyreden bakışlarımı fılattıp attım Sevimsiz çehremi çıkardım suratımdan Menekşelerin,güllerin her rengini sürdüm yüzüme Gökkuşağı çatladı hırsından garip garip bakarken Bahar bile kıskandı ( yalanmı yurtta erken bahar havasıesmiyomu? ) Semaya gözkırptım varolan tüm parlaklığımla Bütün yıldızlar önümde eğildi, hoşgeldin merasiminegeçildi Gözlerimi üstünden çektiğimden beri yollar ağlıyor kendimahsunlığuna evet yok bundan böyle boşluklar ömrümde RABBİM insanı insan için yaratmış Benide değerimi bilecek sevenlerim için
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| güllerin , rengini , sürdüm , yüzüme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|