![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Zülfünün Teline Alıp As Beni Harman eyle beni esen yellere Savrulup gideyim elden ellere İster boyun eğem günde yüz kere Kurbanım de hiç acıma kes beni Sen bir pınar isen bende göl olam Sen bir yağmur isen akan sel olam Yolunun üstünde açan gül olam Zülfünün teline alıp as beni Sarıl şefkat ile sarıl haz ile Usandırma türlü türlü naz ile Keman ile cümbüş ile saz ile Türkü türkü sevdalara yaz beni Bir derdin var ise anlatki bilem Kapında kul olam, uğrunda ölem Acınla ağlayam neşenle gülem Hasret ile al sinene bas beni Yüce dağbaşında kar olacaksan Gönül bağlarıma har olacaksan Gidip yadellere yar olacaksan Sıra sıra kurşunlara diz beni ................
![]() Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-27-2008 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alıp , beni , teline , zülfünün |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|