![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Sen Aklıma Geldin konusu , Sen Aklıma Geldin Uykularım kaçtı gece yarısı Sen aklıma geldin doldu gözlerim Gönlümün sultanı aşkı canısı Sen aklıma geldin doldu gözlerim Sensizlik hançeri girdi bağrıma Hasretin gidiyor benim ağrıma Kulak ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Sen Aklıma Geldin Uykularım kaçtı gece yarısı Sen aklıma geldin doldu gözlerim Gönlümün sultanı aşkı canısı Sen aklıma geldin doldu gözlerim Sensizlik hançeri girdi bağrıma Hasretin gidiyor benim ağrıma Kulak ver sevdiğim benim çağrıma Sen aklıma geldin doldu gözlerim Hayalde rüyada seni ararken Bu gönül aşkınla her an yanarken Gecenin yarısı sabahlar erken Sen aklıma geldin doldu gözlerim Latifi seviyor şaşkın biçimde Aşk ateşi yanıyor kalbi içinde Her gecenin ikisinde üçünde Sen aklıma geldin doldu gözlerim ...............
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-28-2008 Saat 03:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sensizlik hançeri girdi bağrıma
Hasretin gidiyor benim ağrıma Kulak ver sevdiğim benim çağrıma Sen aklıma geldin doldu gözlerim yüreğine sağlık :seniniçin
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aklıma, geldin, sen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|