![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde günaydın hayat konusu , Oyun gibiydi hayat; Ta ki, Kızgın demir kıvamında ve uçurumların birleştiremediği yüksek tepelerden ansızın boşluğa bırakılmış biteviye acılar gelene kadar.. Ayın karanlık yüzüne bakan gecelerde hırsla çektiğin cigaranın dumanını nasıl ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Oyun gibiydi hayat;
Ta ki, Kızgın demir kıvamında ve uçurumların birleştiremediği yüksek tepelerden ansızın boşluğa bırakılmış biteviye acılar gelene kadar.. Ayın karanlık yüzüne bakan gecelerde hırsla çektiğin cigaranın dumanını nasıl hissedersen içerinde; acı da öyle işte.. Omuzlarındaki yükü yere bıraktığında; pes etmişliğin mahzunluğudur yeniden omuzlarına binen ve her yılgınlığında müptela ağrılarla arkandan gülen. Belki oyuncak hayat; oynamazsan o seninle oynayacak! Doğmak sansan da niye doğduğunu anlamak ve günün birinde kallavi acılarla tanışmak.. Anla artık! Oyun değil hayat. Gün gelecek Uyandıracak... *-Uçurumların birleştiremediği yüksek tepeler- dizesi Cemal Süreya'nın Seviş Yolcu şiirinden alınmıştır Alpaslan Akman
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
Belki oyuncak hayat;
oynamazsan o seninle oynayacak! eline sağlık
|
|
|
gül35 İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#3 | ||
![]()
|
Anla artık!
Oyun değil hayat. Gün gelecek Uyandıracak... Hemde ne uyandırma!...
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
| ||
|
|
|
Mella İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (10-10-2008) |
|
|
#4 | ||
|
Moderatör
|
günaydın hayat!
buyur gell yinee mavinin tüm tonlarınıda al yanına.. bakma öyle! şaşırma! unuttun mu ? almıştın hepsini.. **kara_kalem**
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|
kara_kalem İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (10-10-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| günaydın, hayat |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|