![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Sevgiliye konusu , Sevgiliye Ey.! Sevgili; Ben seni, bir resmin tuvalinde, Tanrıkulu'nun şiir dizelerinde; Eski bir Istanbul albümünde.. Siyah - beyaz renksiz bir filmde Karşılıksız Sevdim. Ey.! Sevgili; Ben seni, Mozart'ın son bestesinde ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sevgiliye
Ey.! Sevgili; Ben seni, bir resmin tuvalinde, Tanrıkulu'nun şiir dizelerinde; Eski bir Istanbul albümünde.. Siyah - beyaz renksiz bir filmde Karşılıksız Sevdim. Ey.! Sevgili; Ben seni, Mozart'ın son bestesinde Oğzucan'ın gönül süzgecinde.. Paris'in tinsel hareminde Denizlerin dalgasız olduğu bir günde. Habersiz Sevdim. Ey.! Sevgili; Ben seni, Gülce' de, Venedik' te Nil nehrinin kıyısında , Piramit'te Çağlar öncesinde Babil'de, Hitit'te Tarihin seyirsel gergefinde Harbiden Sevdim. Ey.! Sevgili; Ben seni, Gece - Gündüz gözüyle Harput'un şiirsel musikisiyle Bir kuşun titrek yüreğiyle Tapınaklarda ibadet hissiyle Delicesine Sevdim. Ben Seni; Sen olduğun için Sevdim Gülüm...
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| sevgiliye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|