![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde BiTaNeM... konusu , Hani hasretler Vardir ya Hiç bitmiyen Hani uzun yollar olur ya Sonu gelmeyen Hani yüce deglarda kar olur ya Hiç erimeyen Iste ben seni öyle seviyor Ve öyle ÖzLüYoRuM...! Belki ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Hani hasretler Vardir ya Hiç bitmiyen
Hani uzun yollar olur ya Sonu gelmeyen Hani yüce deglarda kar olur ya Hiç erimeyen Iste ben seni öyle seviyor Ve öyle ÖzLüYoRuM...! Belki bir hasret gibi içimdesin Sonu gelmez yollar gibi uzaktasin Yüce daglardaki karlar gibi eri$ilmezsin Ama ben seni yinede seviyorum Ve öyle ÖzLüYoRuM...! Hani Aklina gelir de Derin bir of çekersin ya Hani anilari hatirlar da Içine tarifsiz bir burukluk çöker ya Iste ben seni öyle seviyor Ve öyle ÖzLüYoRuM...! BiTaNeM...
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına6 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
---Betül--- (08-28-2008), dolunayca35 (08-30-2008), Mella (09-06-2008), NaZaR (08-28-2008), S€ssiz P€ri (08-28-2008), wankoo (08-28-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
çok güzel şiirmiş teşekkür
|
serra İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-28-2008) |
|
|
#3 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Belki bir hasret gibi içimdesin Sonu gelmez yollar gibi uzaktasin Yüce daglardaki karlar gibi eri$ilmezsin Ama ben seni yinede seviyorum Ve öyle ÖzLüYoRuM...! Hani Aklina gelir de Derin bir of çekersin ya Hani anilari hatirlar da Içine tarifsiz bir burukluk çöker ya Iste ben seni öyle seviyor Ve öyle ÖzLüYoRuM...! BiTaNeM... Güzelmiş, teşekkürler
|
|
|
#4 | ||
|
Stajer Moderatör
|
Hani anilari hatirlar da Içine tarifsiz bir burukluk çöker ya
Iste ben seni öyle seviyor Ve öyle ÖzLüYoRuM...! BiTaNeM... çok güzel yüreğine sağlık...
|
|
---Betül--- İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-28-2008) |
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
sağolun teşekkürlerimi kabul edin
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
---Betül--- (08-28-2008), NaZaR (08-28-2008) |
|
|
#6 | ||
![]()
|
Ben beğenmedim..
belkide.. duygusal olamıyorum ondan..
|
|
QAR* İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-30-2008) |
|
|
#8 | ||
![]()
|
Hani Aklina gelir de Derin bir of çekersin ya
Hani anilari hatirlar da Içine tarifsiz bir burukluk çöker ya Iste ben seni öyle seviyor Ve öyle ÖzLüYoRuM...! BiTaNeM... gerçekten çok hoştu abim yüreğine sağlık..
|
|
wankoo İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (08-29-2008), YORGUN YÜREK (08-30-2008) |
|
|
#10 | ||
|
PRENSES
|
Belki bir hasret gibi içimdesin
Sonu gelmez yollar gibi uzaktasin Yüce daglardaki karlar gibi eri$ilmezsin Ama ben seni yinede seviyorum Ve öyle ÖzLüYoRuM...!
|
dolunayca35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-30-2008) |