![]() |
|
|||||||
| ARŞİV Zaman Aşımına Ugramıs guncelliğini kaybetmıiş konuların bulunduğu bölüm |
ARŞİV icinde Kendimden Yoruldum konusu , Kendimden yoruldum Surekli maske takmaktan Icim Kan aglarken Insanlara gulmekten yoruldum Cok sinirliyken bile Sakin olma zorunlulugundan yoruldum Hickirarak aglamak isterken Gozyaslarimi icime akitmaktan Delice severken icimden daglara denizlere Hoyratca ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Kendimden yoruldum
Surekli maske takmaktan Icim Kan aglarken Insanlara gulmekten yoruldum Cok sinirliyken bile Sakin olma zorunlulugundan yoruldum Hickirarak aglamak isterken Gozyaslarimi icime akitmaktan Delice severken icimden daglara denizlere Hoyratca esen ruzgara topraga kuslara Seviyorum diye haykirmak isterken Susmaktan yoruldum Mavinin her tonunda kaybolmak isterken Siyaha esir olmaktan yoruldum Kendimden yoruldum Hep guclu olmak ne zordur Hep sorumluluk sahibi olmak Her zaman hakli olmak Herseyi bilmek zorunda olmak Ruhum yoruldu Cocukken genc olmak Gencken olgun olmak Cok zor yoruldum Cabuk tukettim omrumu Yarinlarimi..... Umutlarimi..... Duygularimi....... Geri donusu olmayan bir tuneldeyim Oyunun adi hayat Basrolde ben Yardimci oyuncular sevgi, ask, aci, gecmis Senaryo konusu Herseye ragmen Mutlu Olma Sanati Ve oyun bitti..perdeler indi isIklar sondu Kendimden yoruldum. Artik tutundugum Guvendigim Yanindayken kendm oldugum Maske takma ihtiyaci hissetmedigim Aglamak istedigimde ozgurce agladigim Haykirmak istedigimde sevgimi Sinir tanimadan haykirdigim Sen varsin Artik Oyunun ikici perdesini actim Her yer isil isil Basak saclarin deniz gozlerin umudum Senin sevgin yarinlarim Kendimden yoruldugum yerde seni buldum.................... | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Moderatör
|
konu daha önceden verildiğinden arşive.
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kendimden, yoruldum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|