![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Tarifi Yok Bunun konusu , Ben Seni yüreğimin neresine koydumda,bu kadar değersiz buldun.. Bu kadar acıyıda reva gördün.. Sisli bir perde düşmüş gözlerimin önüne , ne dünü hatırlar nede imkansızı anlar olmuşum.. Taa derinlerden tutunmuşum ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Ben Seni yüreğimin neresine koydumda,bu kadar değersiz buldun..
Bu kadar acıyıda reva gördün.. Sisli bir perde düşmüş gözlerimin önüne , ne dünü hatırlar nede imkansızı anlar olmuşum.. Taa derinlerden tutunmuşum bu tarifsiz duyguya ,belki olmasını istediğim,seninle olmak istemekte ısrar kıldığım..Bu derinlere yerleşen ,yerli yersiz beni rahatsız eden bu duygu.. Günleri bir birine katıpta ,her bir köşesine seni oturtmuş,sana gitme derken kendi gitmişde;bilinmeyenlerde kayıp olmuş bu duygu.. Vermişken sana enginleri.. Kendini bir köşeye kapatıp sadece duvaralara bakan bir yürek.. Kızmak ,kızmak ;hep yaralamak isteyip ,yara almak..sana kızıpta kendi yüreğinin acıması.. kendi kendini azarlayıpta susturan bu duygu.. Hükmü olmayan bir yasanın,hiç caydırıcı olmayan cezası gıbı.. Sana değer vermenin bedeli..Yenemediğim öfkeleriminde sadece içimdeki derin sıyrıkların,sessiz sedasız kanayışı olduğunu ,anlatamayan suskunluğu.. Kuru dalda kalmış ..rüzgarını bekleyen ..sararmış yaprak.. -aLıNTıDıR- | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
PRENSES
|
mukemmeldi
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
Hükmü olmayan bir yasanın,hiç caydırıcı olmayan cezası gıbı..
Sana değer vermenin bedeli..Yenemediğim öfkeleriminde sadece içimdeki derin sıyrıkların,sessiz sedasız kanayışı olduğunu ,anlatamayan suskunluğu.. Kuru dalda kalmış ..rüzgarını bekleyen ..sararmış yaprak.. çok güzel yüreğine sağlık canım..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bunun, tarifi, yok |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|