![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Yüreğimi silebilirmisin konusu , Hayatimin tamda ortalarinda Geldin sizdin ansizin yüregime Icimde bosluk mu varmis ? Farkedemedigim.... Nasilda akdin yüregime Gönlümü hayatin seyrine birakmis Pek bir bedbahtmisim Ben uc noktalarda ,davetlerde Saygiyla yürüdügüm yollarda ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Hayatimin tamda ortalarinda Geldin sizdin ansizin yüregime Icimde bosluk mu varmis ? Farkedemedigim.... Nasilda akdin yüregime Gönlümü hayatin seyrine birakmis Pek bir bedbahtmisim Ben uc noktalarda ,davetlerde Saygiyla yürüdügüm yollarda Bilmiyorum nerelerden... Geldin ansizin sizdin yüregime Icim pek bir isindi;sevginle senlendi Olurmuydu olabilirmiydi ? Hayatimin düzenini alt üsteden sevginle Dün aksam sildim diyorsun Sen dalga mi geciyorsun ?... Yoksa ben Belki birakmakla kendimi sana Hata mi ettim var miydi böyle Ask da silmek karalamak Hersey yalan asklar destanlarda sen yüregimdesin.... Anladim ki o destanlar , saf zamanlarin gercegiymis. Onlar ugurlarinda neler yapmislar Ya simdi ahir zamanda Ne destanlar kalmis yüreklerde ,ne sevgiler Hissetmek duymak yetmez olmus sevgiyi, Görememek kahreder olmus Silmek en kolayi olmus HAYDI !.... Al silgiyi gel bana Davetim ilk ve son sana Silebiliyorsan sil yüregimdeki sevgini... Ama silerken eyvah deme Yazisdigimiz yazilari ve yasanmislarla kapli yüregimi gördügünde... -aLıNTıDıR- | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| silebilirmisin, yüreğimi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|