![]() |
|
|||||||
Marka ve Modelleri icinde Saat Telefon konusu , Saat Telefon NTT DoCoMo, SEIKO tarafından üretilen saat telefonu WRISTOMO 'nun tanıtımını yaptı. SAMSUNG, Watch Phone ile önemli bir yol kat etmişken böyle rakipleri çıkması da çok doğal. Önemli Özellikleri; ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Saat Telefon
![]() NTT DoCoMo, SEIKO tarafından üretilen saat telefonu WRISTOMO 'nun tanıtımını yaptı. SAMSUNG, Watch Phone ile önemli bir yol kat etmişken böyle rakipleri çıkması da çok doğal. Önemli Özellikleri; * Tasarımı sayesinde kolunuzdan çıkartınca cep telefonu gibi daha rahat kullanabiliyorsunuz * 64Kbps hızında internette dolaşabiliyorsunuz * Maksimum 3.000 karaktere kadar e-mail alıp gönderebiliyorsunuz * Microsoft Outlook ile senkronize edebiliyorsunuz * Boyutları 171.5x40.4x18.5mm * 120 dakika kesintisiz konuşabiliyorsunuz * En önemli özelliklerinden biri de "Su Geçirmez" oluşu!
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| saat, telefon |
| Seçenekler | |
| Stil | |