![]() |
|
|||||||
| M,N,O Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
M,N,O icinde Aşkından Yüreği Yorgun Adam... konusu , Yazar: Mehmet Kızılkaya Aşkından Yüreği Yorgun Adam... Geceler yine uzadııı, uzadııı... Taa sonsuza kadar. Aşkında yüreği yorgun adam Sırtını soğuk duvara dayadı Taa ciğerine kadar. Uzak diyarlarda bir sevdiği vardı, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Yazar: Mehmet Kızılkaya
Aşkından Yüreği Yorgun Adam...
Geceler yine uzadııı, uzadııı... Taa sonsuza kadar. Aşkında yüreği yorgun adam Sırtını soğuk duvara dayadı Taa ciğerine kadar. Uzak diyarlarda bir sevdiği vardı, Ruhunu dayanılmaz hasretler sardı. Sonra kalktı birden bire Aşkından yüreği yorgun adam. Uzaklara baktı , kıstı gözlerini.. Taaa kaf dağının ardına kadar... Aradığı şey mutluluktu, Göremedi ne ufukta, ne yanında. Mutluluk ne zaman diye sordu kendine Aşkından yüreği yorgun adam.. Mutlululuk, nerede, kiminle? Mutlululuk diye bir şey, Var mıydı yeryüzünde? Mehmet Kızılkaya
«•ºº•» «•ºº•» «•ºº•» Geldiğinde boşluk dolduran değil; Gittiğinde yeri doldurulamayan ol !!! «•ºº•» «•ºº•» «•ºº•» Konu ORYoDa tarafından (08-14-2007 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
teşekkürler
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adam, aşkından, yorgun, yüreği |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|